Autizmussal élő alkotók grafikáit használja fel dizájntermékek megalkotásához az Autistic Art. A dizájn tudatos, stratégiai használatáért a kezdeményezést a Magyar Formatervezési Tanács is elismerte. A Design Management Díj elismerő oklevelében azok a cégek részesültek idén, amelyeknek sajátjuk a dizájntudatos vállalatirányítás.

Autista fiatalok bevonásával hoz létre prémiumkategóriás termékeket az Autistic Art márka. A jótékony dizájntermékeket megálmodó Autistic Artot dizájntudatos működéséért a Magyar Formatervezési Tanács a Design Management Díj elismerő oklevelével jutalmazta. Olyan cégeket jelöltek elismerésre, amelyeknek sajátjuk a designtudatos vállalatirányítás.

#autisticart #design #dizájn #művészet #autizmus

A hazai designszakma kitüntetését odaítélő bizottság szerint az Autistic Art márkánál a dizájn új fizikai és társadalmi kontextusba helyezi a grafikákat, kiemeli egyediségüket, és többletértéket teremt a fogyasztók számára. A márka ezzel túllép a klasszikus jótékonysági mechanizmuson, piaci szempontból versenyképes, exkluzív terméket hoz létre úgy, hogy közben emeli az autizmussal élők emberi és társadalmi méltóságát.